Welcome to Jacuzzi Servis

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Společnost Technology Italian Services s.r.o.., provozovatel internetového obchodu jacuzzi-servis.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a jsou zpracovávány a využívány v souladu jak s ustanoveními českých právních předpisů (zákon č. 101/2000Sb.), tak i evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679). V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?
Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?
Veškeré informace v eshopu jacuzzi-servis.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nás nenakoupili, stačí odeslat e-mail na jacuzzi@jacuzzi-servis.cz.

 Ochrana-osobnich-udaju---vice-zde.pdf

 

 

 

© 2013 TECHNOLOGY ITALIAN SERVICES s.r.o. Všechna práva vyhrazena.